פשטידת כרישה נהדרת

עבר זמן מה מאז המתכון האחרון והנה אחד נוסף חדש בבלוג, פשטידת כרישה נהדרת עם מרקחת תבלינים בסיסיים אך ארומטיים, עם גבינה קשה של משו משו, שהיא מלוחה טיפה אך נהדרת גם בפני עצמה (אני אוכלת אותה בלי כלום), ותערובת החביתה שלי שתמיד משמשת בסיס מוצלח לכל מאפה שכזה.

מה צריך?⁦

✔️⁩ עשרה גבעולים של כרישה
⁦✔️⁩ עשרה גבעולים בצל ירוק
⁦✔️⁩ חמש כפות גדושות קמח עדשים/תערובת חביתות
⁦✔️⁩ שתי כפות שבש עבה
⁦✔️⁩ מים עד לסמיכות הרצויה
⁦✔️⁩ מלח הימליה וורוד
⁦✔️⁩ פלפל שחור
⁦✔️⁩ ראש שום כתוש
⁦✔️⁩ חבילת גבינה משו משו 250 גרם, מגוררת
⁦✔️⁩ אגוז מוסקט
⁦✔️⁩ אורגנו⁦

✔️⁩ שמרי בירה

איך מכינות?

🥢 בסיר גדול, מטגנות את הכרישה והבצל, כשמוזהב טיפה מסירות מהאש וממשיכות להוסיף לאותו סיר ממש (! הא! חסכתי לכם כלים!) את המרכיבים הנוספים, עד שיתקבל מרקם רצוי, זורקות לתנור בתבנית מרופדת בנייר אפייה (אפשר להוסיף עגבניה מעל לקישוט).

🥢 180 מעלות לחצי שעה עד ארבעים וחמש דקות, מגישות אחרי שהתקרר מעט, אחרת הכל נעשה מרקם צמיגי ולא יאמי בכלל.

בתאבון!

6 מחשבות על “פשטידת כרישה נהדרת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s