ריבועי פאדג' של חמאת בוטנים ושוקולד

ריבועי פאדג' של חמאת בוטנים ושוקולד

chocolate peanut butter fudge squares

ריבועי פאדג' של חמאת בוטנים ושוקולד

כשנתקלתי במתכון הזה בבלוג 24carrotlife, ידעתי שאני חייבת להכין אותו – רק כדי לשמוע את פצפוצי האורז מתפצפצים בפה עם השוקולד וחמאת הבוטנים יחד, כן, החטיף הזה מעולה ואני ממליצה לכם לנסות גם בבית. ריבועי פאדג' של חמאת בוטנים ושוקולד.

מה צריך? {תבנית 20*20, זמן הכנה: שעה וחצי}

  1. 1 כוס {150 גרם} שוקולד צ'יפס מריר
  2. 1 כוס חמאת בוטנים
  3. 1/3 כוס גרעיני דלעת
  4. 1/3 כוס אוכמניות כחולות, מיובשות
  5. 1/3 כוס גוג'י ברי
  6. ¼ כפית מלח
  7. ½1 כוסות פצפוצי אורז

איך מכינים?

  • בקערה מנירוסטה ממיסים את השוקולד מעל אמבט מים חמים {בן מארי}, אחרי שהשוקולד נמס מוסיפים אליו את חמאת הבוטנים ומערבבים לקבלת עיסה אחידה, מסירים מהאש.
  • מוסיפים את האוכמניות, גרעיני הדלעת, הגוג'י ברי והמלח. מערבבים היטב. מוסיפים את פצפוצי האורז לתערובת השוקולד, חצי כוס כל פעם – ומערבבים בתנועות קיפול.
  • כשכל העיסה מוכנה מעבירים לתבנית עם נייר אפייה לחצי שעה עד שעה בפריזר.
  • מוציאים את התבנית וחותכים לריבועים באמצעות סכין חדה, שומרים במקרר או במקפיא בקופסא אטומה.
  • טיפים! *ניתן להמיר את חמאת הבוטנים בכמה אופציות: טחינה, ממרח לוטוס, או חמאת שקדים.

בתאבון!

ריבועי פאדג' של חמאת בוטנים ושוקולד

לעוד מתכונים מתוקים של שוקולד:

בראוניז פאדג' ואגוזי מלך | עוגיות שיבולת שועל ושוקולד | חטיפי שוקולד ממולאים מרציפן | עוגת שמרים-שוקולד טבעונית של אמא | מוס שוקולד טבעוני

מודעות פרסומת

18 מחשבות על “ריבועי פאדג' של חמאת בוטנים ושוקולד

    • היי ליאת,
      לגבי שאלתך, אנסה לפרט ומקווה שאצליח להסביר את ההבדל בין אבקת קקאו לשוקולד מריר {מטבעות, טבלה או כל צורה אחרת}:
      אבקת קקאו היא מרכיב אחד בלבד מתוך השוקולד המריר, כדי לקבל את התוצאה המוצקה של הקינוח תצטרכי להוסיף עוד רכיבים שנמצאים בשוקולד מריר {סוכר, מוצקי קקאו, שומן צמחי וכן הלאה…}
      לכן לדעתי המנוסה, אי אפשר להמיר אלא אם תוסיפי את שאר הרכיבים שיש בשוקולד, במקרה ובכל זאת תרצי לנסות להמיר לדעתי העיסה תצא לך נוזלית מדיי ולא תתגבש בקירור.

      בהצלחה!

      הדס ❤

  1. היי פינק ליידי האם תוכלי בבקשה להסביר לי את המשפט הזה: "בקערה מנירוסטה ממיסים את השוקולד מעל אמבט מים חמים {בן מארי},"
    לא הבנתי איך לתפעל את זה…

  2. הוכן היום לאחיינית שלי בת ה-18 שכרגע נמנעת מגלוטן. היא לא אוהבת חמאת בוטנים בצורתה הנקייה (לא ידעתי) אבל עדיין היה לה טעים!
    במקום אוכמניות שמתי חמוציות, ואת גרעיני הדלעת קצצתי כי היא לא אוהבת אגוזים כשהם מורגשים.
    תודה רבה! 🙂

  3. הי הדס,
    ריבועי הפאדג׳ מושלמים !!!!!
    קבוע אצלי בבית פעם בשבוע
    כמובן לימי הולדת וכשצריך להביא קינוח
    באמת אחד המוצלחים . מתכון מדוייק
    תמיד יוצא לי טעים
    תודה רבה
    נהנית מהבלוג שלך

  4. נראה פשוט ומצוין!

    אם ארצה להמיר לשוקולד מריר רגיל, איך היית ממירה את עניין הכמויות? כוס קוביות שוקולד?

    • היי נעמה,
      אם את רוצה להמיר במשקל זה יוצא 150 גרם שוקולד 🙂 מקווה שעזרתי! וכמובן עידכנתי את הנתון במתכון, תודה לך!

      בהצלחה וספרי איך היה ❤

      הדס

    • איילה,
      שאת זריזה!!! חחח, רק לפני 2 דקות פרסמתי את המתכון… 😉
      אפשר להמיר למה שמתחשק לך, במתכון המקורי היא משתמשת בדובדבנים מיובשים, אני המרתי למה שהיה לי בבית, זה יעבוד עם צימוקים ועוד מיניי דברים טובים. גם את הגוג'י ברי אני הוספתי {לא מופיע במתכון המקורי} כך שאת יכולה להרגיש חופשי לגוון.

      בהצלחה!
      הדס 🙂

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s