~ עוגיות פריכות בשני צבעים ~

עוגיות פריכות בשני צבעים

הפעם אפיתי עוגיות פריכות בשני צבעים, הן ממש קלות להכנה וכייף להתשעשע עם הקורצנים ולהכין בכל צורה שתחפצו. גם הילדים יהנו מזה, מבטיחה לכם כמה שעות של אושר והנאה במטבח.

עוגיות פריכות בשני צבעים

עוגיות פריכות בשני צבעיםמה צריך? {ל-43 יחידות, תלוי בגודל הקורצן}

  1. ½  כוס שמן זרעי ענבים {או שמן קוקוס – מומלץ!}
  2. ½  כוס סוכר
  3. ½2 כוסות קמח לבן תופח
  4. 1 חבילה רסק תפוחים {112 גרם}
  5. 10 גרם אבקת קקאו משובחת

איך מכינים? 

  • לפי סדר הופעת המצרכים: מערבבים את השמן עם הסוכר, עד להמסתו ואיחוד המסה. אחר כך מוסיפים את הקמח ורסק התפוחים, מערבבים לבצק אחיד ומחלקים אותו לשני חלקים, חלק אחד ממשיכים ללוש עם הקקאו עד להטמעות מלאה.
  • מרדדים את הבצקים, וקורצים צורות לפי החשק. אני הכנתי בשני צבעים ובשתי קומות ופיזרתי מעל קצת סוכר צבעוני וסוכריות.
  • בתבנית על נייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, ל-10 דקות גג. שימו לב שהעוגיות לא ישרפו, זה קורה ממש מהר.
  • מקררים את העוגיות לטמפרטורת החדר, ומאחסנים בכלי אטום עד 5 ימים.
  • טיפים! ניתן להיכן את העוגיות בכל צורה שתרצו ועם כל ציפוי או זיגוג. *הן מעולות לשעת אפייה עם הילדים, באחריות! *ממליצה בחום להשתמש בשמן קוקוס על מנת להוסיף פריכות למרקם הסופי.

עוגיות פריכות בשני צבעים

בתאבון!

simple-two-color-cookies

לעוד מתכוני עוגיות בבלוג:

עוגיות קוקוס ושוקולד צ'יפס

עוגיות טחינה וקינמון

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שקדים נימוחות

 

מודעות פרסומת

20 מחשבות על “~ עוגיות פריכות בשני צבעים ~

  1. פינגבק: טבעוניות ומטריפות: עוגיות של שוקולד צ'יפס | Pink Lady

  2. פינגבק: עוגיות שוקולד צ'יפס של וגאנסקי | Pink Lady

  3. היי, אני רוצה להכין ורוצה לשאול לגבי השמן קוקוס – בימים חמים אלו השמן קוקוס הפך נוזלי לגמרי. האם להשתמש בו כך או לקרר קצת קודם להחזירו למצב חצי מוצק?

    • היי דנה,
      אין טעם למצק את השמן אם המתכון דורש שמן נוזלי בסופו של דבר. את יכולה להשתמש בו כפי שזהוא – נוזלי, בדיוק כפי שאני משתמשת לעיתים בשמן זרעי ענבים.
      בהצלחה!

      הדס
      🙂

  4. פינגבק: ~ עוגיות שיבולת שועל ושוקולד ~ | Pink Lady

  5. איזה כייף!
    מתכננת להכין עוגיות בצורות חמודות ליומולדת!
    מספיק לשים בצק על בצק כדי שהשכבות ידבקו? למשל לעשות אף ועיניים וכאלה..
    ואפשר סוכר חום?

    • היי מור
      אין בעיה לשים בצק על בצק, שימי לב לרדד אותו היטב.
      סוכר חום בהחלט אפשרי, אל תשכחי לדווח איך יצא 🙂

      בהצלחה!

      הדס
      🙂

  6. פינגבק: ~ עוגיות אלפחורס טבעוניות ~ | Vegan Lady

  7. פינגבק: ~ עוגיות שקדים נימוחות ~ | Vegan Lady

  8. פינגבק: ~ עוגיות מקדמיה ושוקולד צ'יפס או: שומעים את הקראנץ' ~ | Vegan Lady

  9. וואו, באת לי בזמן! כבר שבוע אני משתוקקת לעוגיות פריכות אבל עוגיות תמיד יוצאות לי רכות או מתפוררות… רצה למטבח (:

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s