מאפינס לוטוס קרמל עם פקאנים ומקדמיה

מאפינס לוטוס קרמל עם פקאנים ומקדמיה

סטיילינג: יואל בלנקשטיין

הרומן שלי עם מאפינס וקאפקייקס כנראה לעולם לא יחדל… כבר התנצלתי בפני האיש שלי, שהמאהב שלי במטבח הוא האפייה ובעיקר המאפינס והקאפקייקס שאני כל כך נהנת להכין.

הפעם הלכתי על מתכון קל וישן מהבלוג עם שדרוג בתוספת ממרח לוטוס-קרמל נפלא, המלצה שלי היא לקנות חבילה ולשמור מאחורי סורג ובריח: אני לא הפסקתי לאכול את הממרח הזה באופן קבוע מאז שהוא בבית, סכנה לבריאות! {אבל סכנה טבעונית, בכל זאת}…

 

>> קאפקייק באונטי טבעוני

>> מאפינס תפוח עץ וחמוציות טבעוני

מאפינס לוטוס קרמל עם פקאנים ומקדמיה

סטיילינג: יואל בלנקשטיין

מה צריך?

  1. 1 וחצי כוס קמח
  2. כפית סודה לשתיה
  3. חצי כוס סוכר חום
  4. כפית חומץ תפוחים
  5. 1/3 כוס שמן מעורבב עם 3 כפיות ממרח לווס קרמל
  6. 3/4 כוס משקה אורז
  7. חצי כוס פקאן חתוך גס
  8. אגוזי מקדמיה לקישוט

 

איך מכינים?

  • מערבבים בקערה גדולה את המצרכים לפי סדר הופעתם במתכון.
  • מחלקים לתבנית שקעים עם מנג'טים למאפינס, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ל20 עד 25 דקות אפייה או עד שקיסם יוצא יבש.
  • מצננים לעשר דקות ומגישים עם תה או קפה.

בתאבון!

<< מאפינס טבעוני עם פירות יבשים

מאפינס לוטוס קרמל עם פקאנים ומקדמיה

סטיילינג: יואל בלנקשטיין

מודעות פרסומת

18 מחשבות על “מאפינס לוטוס קרמל עם פקאנים ומקדמיה

  1. פינגבק: מאפינס של שוקולד, ריבת חלב וגנאש שוקולד | Pink Lady

  2. פינגבק: ספיישל חנוכה: מאפינסופגניות | Pink Lady

  3. פינגבק: ~ מאפינס של שקדים ולימון ~ | Pink Lady

  4. פינגבק: ~ קאפקייקס של פרג לפורים ~ | Pink Lady

  5. פינגבק: ~ מאפינס טבעוני עם פירות יבשים ~ | Pink Lady

  6. פינגבק: ~ מאפינס במילוי חמאת בוטנים וציפוי שוקולד ~ | Vegan Lady

  7. פינגבק: ~ ספיישל חנוכה: מאפינסופגניות ~ | Vegan Lady

  8. פינגבק: ~ מאפינס שוקולד, ריבת חלב וגנאש שוקולד ~ | Vegan Lady

  9. פינגבק: ~ מאפינס שוקולד ואוכמניות טבעוני ~ | Vegan Lady

  10. פינגבק: ~ מיני מאפינס שוקו-וניל ~ | Vegan Lady

  11. פינגבק: ~ מאפינס תפוחים ודבש תמרים או: ראש השנה 2013 ~ | Vegan Lady

  12. פינגבק: ~ זו העונה: מאפינס טבעוני עם דובדבנים ~ | Vegan Lady

  13. שאלות.
    האם המנג'טים למאפינס הם גם מסיליקון:
    ואם כן גם אותם צריך לשמן?
    האם הם יוצאים בקלות מהם?

    • האמת שיש לי מסיליקון בבית, אך הפעם השתמשתי באלו מהנייר- אותם שמתי בתבנית ממתכת למאפינס, כפי שרואים בתמונות.
      בכל מקרה אם את משתמשת בתבנית מסיליקון אין צורך בשימון, רק להמתין שיתקררו ואז לחלצם מהתבנית החוצה.

      תהני!

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s