~ שייק ירוק חמצמץ: תפוח וקיווי ~

בהמשך לפוסט הקודם שלי על שייקים {שייק תות ירוק ומתוק}, חשבתי להציג בפניכם עוד אופציה לשייק ירוק ובריא, רק כדי שתבינו שזה ממש קל להכנה וגם ממש טעים, כי בסופו של דבר כל אחד מכין את השייק לפי הטעם האישי שלו.

שייק ירוק חמצמץ: תפוח וקיווי

אז מה צריך? 

  1. כמה חופנים של עלי בייבי
  2. 1 קיווי מקולף וחתוך
  3. 1 תפוח גדול מזן גראנד סמית מקולף וחתוך
  4. מיץ משני תפוזים טריים
  5. כף זרעי צ'יה טחונים
  6. חופן אגוזי מלך
  7. 4 קוביות קרח

איך מכינים? 

  • מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר {למעט קוביות הקרח}, על העוצמה הכי גבוהה, לאחר שמתקבל מרקם חלק מוסיפים את קוביות הקרח ומעבירים שוב בלינדור עד למרקם חלק
  • השייק הזה יצא לי חמצמץ טיפה, אני משערת שזה תלוי במידת המתיקות של הקיווי ושאר הפירות, אני ממש התחברתי לחמיצות הזו, אבל במידה ותרצו להמתיק את השייק קצת תוסיפו לו תמר אחד או שניים, הנאה מובטחת!

שייק ירוק חמצמץ: תפוח וקיווי

לרוויה!

 

לעוד משקאות מרעננים:

שייק מנגו וקוקוס | חלב שקדים | שייק תות ירוק ומתוק

מודעות פרסומת

3 מחשבות על “~ שייק ירוק חמצמץ: תפוח וקיווי ~

  1. פינגבק: ~ שייק מנגו וקוקוס ~ | Vegan Lady

    • כן, הא? 😛 ככה זה עם שייקים ירוקים, הם ירקרקים כאלה, לפעמים יוצאים גם עכורים. צריך לשים לב לשים עלי בייבי ירוקים בלבד 🙂

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s