שניצל סייטן עם פירה בטטות ותפוחי אדמה

שניצל סייטן עם פירה בטטות ותפוחי אדמה

הפעם הכנתי לכם ארוחה כמעט-שלמה בפוסט אחד: שניצל סייטן עם פירה בטטות ותפוחי אדמה. אי אפשר לסרב לשניהם יחד, זה יצא פשוט מושלם!

שניצל סייטן עם פירה בטטות ותפוחי אדמה

שניצל סייטן עם פירה בטטות ותפוחי אדמה

לשניצל סייטן

מה צריך?

  1. סייטאן מופשר לגמרי וחתוך לחתיכות שניצל לפי העובי שרצוי
  2. לרוטב הציפוי: 1/4 כוס סויה, 3 כפות טחינה גולמית, 1 כף חרדל
  3. לציפוי: פירורי לחם

איך מכינים?

  • מפשירים את הסייטאן לחלוטין ומייבשים מנוזלים. חותכים לגודל ועובי שניצל רצוי, אתם יכולים לעשות זאת על פי העדפתם האישית.
  • מכינים בשתי צלחות את הרוטב לציפו ואת פירורי הלחם, מצפים את השניצלים ברוטב הנוזלי ואז מעבירים לצלחת הפירורים, כך עושים לכולם.
  • מטגנים על אש נמוכה עד שמזהיב מכל הצדדים, מניחים הצלחת עם נייר מטבח סופג, עד לצינון קל.
  • מגישים עם הפירה שתיכף נלמד להכין!

לפירה בטטה ותפוחי אדמה

מה צריך?

  1. 2 תפוחי אדמה בינוניים
  2. 2 בטטות
  3. מלח גס, פלפל גרוס
  4. טימין טרי
  5. כף שמן זית

איך מכינים?

  • מבשלים את תפוחי האדמה והבטטות בסיר עם מים עד להתרככות. מסננים את הירקות ושוטפים היטב, מקלפים ומועכים בקערה עם מזלג.
  • מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. מגישים עם שניצל סייטן.

בתאבון!

לעוד מתכונים מעניינים בבלוג:

~ פאי תרד ופטה שקדים טבעוני ~ | ~ פריטטה טבעונית עם גבינות וקישואים ~ | פוטטוס פריכים כמו במקדונלדס

מודעות פרסומת

6 מחשבות על “שניצל סייטן עם פירה בטטות ותפוחי אדמה

  1. פינגבק: ~ אפויים בתנור: תפוחי אדמה ובטטות עם עשבי תיבול ~ | Vegan Lady

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s