שותפות למטבח: ספיישל ט"ו בשבט

מאפינס שוקולד ופירות יבשים

"שותפות למטבח" חוגגות יחד את ט"ו בשבט – ראש השנה לאילנות בפוסט מיוחד לחג, אשר לו מסורת של נטיעת עצים ואכילה משבעת המינים. פעם שעברה הכנתי טראפלס תותים, הפעם הלכתי על פשוט: מאפינס שוקולד עם פירות יבשים. המשתתפות המוכשרות בפרויקט: נטלי הולדינגשרה הורניקנעה וגנסקי ונופר יערי.

~ מאפינס שוקולד ופירות יבשים ~

מאפינס שוקולד ופירות יבשים

מאפינס שוקולד ופירות יבשים

 

מה צריך?

  1. 3/4 כוס חלב שקדים
  2. 1 מעדן אלפרו שוקולד בלגי
  3. 2 וחצי כפות פשתן טחון מעורבב עם מים
  4. פחות מרבע כוס שמן קוקוס
  5. 1 כוס תערובת פירות יבשים
  6. 1/2 כוס סוכר
  7. 3 כפות סילאן
  8. מעט מלח
  9. 2 וקצת כוסות קמח {שילבתי מלא ותופח}

איך מכינים?

  • מערבבים את כל החומרים למעט הקמח לעיסה אחידה
  • מוסיפים את הקמח ובוחשים מעט
  • מכניסים בתבניות מאפינס לתנור בחום בינוני לכ-20 דקות

בתאבון!

להלן המתכונים של השותפות למטבח:

nataly

גלילות רולדה עם סויה ופירות יבשים של נטלי הולדינג

sarah

גרנולה ביתית צבעונית עם פירות יבשים של שרה הורניק

nowa

עוגיות בריאות עם פירות יבשים של נעה וגנסקי

nofar

פירות יבשים ממולאים של נופר יערי

מודעות פרסומת

5 מחשבות על “שותפות למטבח: ספיישל ט"ו בשבט

  1. פינגבק: ~ כדורי שוקולד: כשבא לנשנש משהו מתוק ~ | Pink Lady Vegan Blog

  2. פינגבק: Vegansky

  3. פינגבק: ~ מאפינס טבעוני עם פירות יבשים ~ | Pink Lady Vegan Blog

  4. פינגבק: שותפות למטבח: ספיישל ט"ו בשבט… | Vegansky

  5. פינגבק: שותפות למטבח: ספיישל ט"ו בשבט « משחקת באוכל

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s