פסטה פנה של תרד ושעועית מש

שעועית מש: פעם ראשונה אצלי בבלוג, לראשונה פורסמה באתר FoodsDictionary

פסטה פנה עם תרד ושעועית מש

מה צריך?

  1. 3 כוסות פסטה פנה {אני שילבתי חצי מקמח מלא וחצי מקמח רגיל}
  2. 200 גרם עלי תרד טריים שטופים וקצוצים
  3. חצי בצל חתוך לקוביות
  4. 5 שיני שום פרוסות
  5. 2 גבעולי סלרי עם העלים, קצוצים
  6. חופן פטרוזיליה קצוצה דק
  7. 2 כוסות מש מונבט
  8. שמן זית
  9. מלח גס, פלפל גרוס, אגוז מוסקט, שמרי בירה

פסטה פנה עם תרד ושעועית מש

איך מכינים?

  • מחממים מעט שמן זית בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והשום ומכסים, לאחר כמה דקות מוסיפים את הסלרי והתרד לאידוי.
  • מוסיפים את המש ועלי הפטרוזיליה הקצוצים, מתבלים לפי הטעם.
  • מרגע שהוספנו את המש המונבטת, הכל יהיה מוכן תוך 10-15 דקות של בישול.
  • בסיר נפרד מחממים מים עם שמן ומעט מלח, מוסיפים את הפסטה לבישול של 11 דקות, מסננים את הפסטה, מוסיפים לרוטב ומגישים.

פסטה פנה עם תרד ושעועית מש

בתאבון!

מאק-אנד-צ'יז: מקרוני וגבינה טבעוני | פסטה פנה ברוטב עגבניות ובזיליקום: לטרוף מהסיר! | פסטה פנה עם תרד ושעועית מש | אטריות סובה ברוטב אלפרדו פטריות | ניוקי תרד ברוטב עגבניות | ספגטי טבעוני עם תפוחי אדמה ובטטה ברוטב שמנת | ספגטי "בולונז" טבעוני | קנלוני תרד ושמנת קשיו

 

מודעות פרסומת

14 מחשבות על “פסטה פנה של תרד ושעועית מש

  1. היי הדס,

    מה זאת אומרת מש מונבט? זו שעועית מש רגילה שעוברת תהליך מסוים?
    אם כן, אשמח לדעת מה השלבים?

    תודה! 🙂

    • היי סתיו,
      מש מונבט זו שעושעית מש שעברה תהליך של הנבטה – השרייה ממושכת במים רגילים {כיממה} ולאחר מכן מניחים על מסננת ומרטיבים אותה כל כמה שעות על מנת שתיווצר לחות וההנבטה תצליח. מקווה שעזרתי… במידה ויש לך עוד שאלות אשמח לענות.

      בהצלחה!
      הדס

  2. פינגבק: ~ ארוחה בסיר אחד: פתיתים, עגבניות ובזיליקום ~ | Pink Lady

  3. פינגבק: ~ מאק-אנד-צ'יז: מקרוני וגבינה טבעוני ~ | Pink Lady

  4. פינגבק: ~ אטריות סובה ברוטב אלפרדו פטריות ~ | Pink Lady

  5. פינגבק: ~ ניוקי תרד ברוטב עגבניות ~ | Vegan Lady

  6. פינגבק: ~ ספגטי טבעוני עם תפוחי אדמה ובטטה ברוטב שמנת ~ | Pink Lady Vegan Blog

  7. פינגבק: ~ פסטה פנה ברוטב עגבניות ובזיליקום: לטרוף מהסיר! ~ | Pink Lady Vegan Blog

  8. פינגבק: ~ ספגטי ברוטב שמנת בטטה ובצלי שאלוט טבעוני ~ | Pink Lady Vegan Blog

  9. פינגבק: ~ The Vegg: קיש תרד אישי טבעוני ~ | Pink Lady Vegan Blog

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s