שקשוקה טבעונית מטריפה

שקשוקה טבעונית. צילום: הדס

ארוחה נפלאה לעצלנים. אני חייבת להודות שהכל תלוי בתבלינים שתוסיפו למנה הזו, זה יכול לשדרג אותה ולהקפיץ את הטעמים באופן נפלא!

שקשוקה טבעונית. צילום: הדס

מה צריך?

  1. 200 גרם טופו {מכל סוג} מגורד בפומפייה
  2. 20 עגבניות שרי בשלות
  3. 100 גרם רסק עגבניות
  4. 1 בצל קצוץ
  5. 4-5 גבעולי בצל ירוק קצוץ 
  6. 4 גבעולי סלרי
  7. חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה
  8. 5 שיני שום פרוסים
  9. 2 כפות שמן זית
  10. פלפל גרוס לפי הטעם
  11. מלח גס לפי הטעם
  12. פפריקה מתוקה לפי הטעם

איך מכינים?

  • מטגנים את הבצל והשום עם השמן במחבת גדולה עד לשקיפות.
  • מוסיפים את הסלרי {גבעולים בלבד} למחבת, והחלק הלבן של הבצל הירוק.
  • מוסיפים את הטופו למחבת ומתבלים בפלפל גרוס ומלח גס.
  • מוסיפים את השרי ורסק העגבניות עם חצי כוס מים ומכסים את המחבת לעוד 10 דקות.
  • מוסיפים את הפטרוזיליה מעל הכל ומכסים לחמש דקות נוספות.
  • מגישים עם לחם טרי בצד.

בתאבון!

לעוד מתכונים עם טופו:

גבינת טופו בסגנון שמנת עם שום-שמיר | איטריות אורז ברוטב חמאת בוטנים וקוביות טופו | סלט טופו עם עגבניות ובצל סגול | קיש דלעת וטופו | ממרח גבינת טופו | כריך טופו פסטו

שקשוקה טבעונית

מודעות פרסומת

3 מחשבות על “שקשוקה טבעונית מטריפה

  1. פינגבק: שותפות למטבח: מבצע אומץ | Pink Lady

  2. פינגבק: ~ כריך טופו פסטו ~ | Vegan Lady

  3. פינגבק: שותפות למטבח: מבצע אומץ | Pink Lady Vegan Blog

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s