פאייה טבעונית

פאייה טבעונית

הפאייה הזו חיכתה ליום מושלם שיכינו אותה, והיום הזה הגיע. יש לה כל כך הרבה סגנונות וטעמים ואפשר להכין אותה עם כל ירק שתרצו, וכל תוספת שתחפצו. אני החלטתי לטבען את מהשהכרתי, פשוט השתמשתי בטופו אפוי במקום בשר או דגים.

פאייה טבעונית

פאייה טבעונית

*המתכון פורסם לראשונה ב FoodsDictionary

מה צריך? 

  1. 2 כוסות ריזוטו/אורז עגול מושרה במים חמים בזמן ההכנה
  2. 2 בצלים חתוכים לקוביות
  3. 200 גרם טופו אפוי חתוך לקוביות
  4. 1 ראש שום חתוך לקוביות
  5. 2 כפות גבינת שמנת צמחית {טופוטי}
  6. 4 פלפלים בצבעים חתוכים לקוביות
  7. 10 עגבניות שרי חצויות
  8. ליטר מים {או עד שהתבשיל מכוסה לגמרי}
  9. שמן קוקוס
  10. מלח גם
  11. פלפל גרוס
  12. כורכום

אופן ההכנה:

  • שמים את הריזוטו במים רותחים בכלי בצד. מטגנים קלות את הבצל עד להזהבה על אש גבוהה בסיר כבד גדול. מוסיפים את השום, הטופו, והתבלינים. ממשיכים לטגן כמה דקות.
  • מוסיפים את הפלפלים, העגבניות והגבינה, ממשיכים בטיגון קל בשילוב אידוי {פשוט לכסות את הסיר}. מוסיפים את האורז ומעבירים אותו טיגון-אידוי עם הירקות כעשר דקות.
  • מוסיפים את המים, מנמיכים את האש ומתקנים תיבול. מכסים את הסיר ומבשלים עוד רבע שעה עד חצי שעה על אש נמוכה מאוד.
  • מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד 20 דקות לפני ההגשה.

בתאבון!

לעוד מתכונים טעימים:

קינואה עם חומוס, רימון ובזיליקום טבעוני | סלט תפוחי אדמה עם מיונז טבעוני | פטריות טבעוניות ממולאות | פוטטוס פריכים כמו במקדונלדס

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “פאייה טבעונית

  1. פינגבק: ~ איטריות אורז ברוטב חמאת בוטנים וקוביות טופו ~ | Vegan Lady

  2. פינגבק: ~ פודינג אורז טבעוני ~ | Vegan Lady

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s