ניוקי תרד וערמונים

ניוקי תרד וערמונים

המנה הזו בילתה אצלי בראש כשבועיים, אבל אילוצים כאלו ואחרים דחו את הכנתה. עד שהתפנה לי זמן לכך ואני מאושרת! היא קלילה, פשוטה ואם תורידו את זמן הכנת הערמונים {רוב זמן ההכנה} ייקח לכם 20 דקות על השעון!

ניוקי תרד וערמונים
 
ניוקי תרד וערמונים
 
*המתכון פורסם לראשונה ב FoodsDictionary

מה צריך? {ל-2 מנות, זמן הכנה: 20 דקות}

  1. 12 ערמונים טריים *שימו לב שהם ללא עובש ולא עושים רעש בניעור
  2. כ-250 גרם של תרד טרי, שטוף וקצוץ גס
  3. ראש שום חתוך לפרוסות
  4. 2 כפות גבינת שמנת צמחית {טופוטי או כל סוג אחר}
  5. אגוז מוסקט
  6. מלח גס
  7. פלפל גרוס
  8. חבילת ניוקי 500 גרם

אופן ההכנה:

  • הערמונים: יש לחלוט בסיר עם מים עד לרתיחה ועוד כ20 דקות נוספות, שימו לב לקלף מיד שמוציאים מהמים – יש לעשות זאת בזהירות כי הם רותחים, לאחר קילופם יש לחתוך לפרוסות ולשים בצד.
  • הרוטב: לוקחים את השום ומטגנים כמה דקות במחבת עם 3 כפות שמן זית, מוסיפים את התרד ואת הערמונים ומטגנים כחמש דקות. מוסיפים את הגבינה, מערבבים ונותנים לטעמים להתמזג.
  • בשלב זה מוסיפים את התיבול: אגוז מוסקט טרי, מלח גס, פלפל שחור {לפי הטעם כמובן}. נותנים לתערובת להתאדות בסיר, ומכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
  • מוסיפים אותו ישירות לרוטב וממשיכים בבישול קצר עד שאין נוזלים. מגישים לצלחות ואומרים את תפילת הערמונים שלוש פעמים.

בתאבון!

לעוד מתכוני פסטה:

ניוקי תרד ברוטב עגבניות | ספגטי "בולונז" טבעוני | ספגטי ברוטב שמנת בטטה ובצלי שאלוט טבעוני | פסטה פנה ברוטב עגבניות ובזיליקום | ספגטי עם תפוחי אדמה ובטטה ברוטב שמנת

מודעות פרסומת

4 מחשבות על “ניוקי תרד וערמונים

  1. פינגבק: ~ ניוקי תרד ברוטב עגבניות ~ | Vegan Lady

  2. פינגבק: ~ The Vegg: קיש תרד אישי טבעוני ~ | Pink Lady Vegan Blog

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s