פיצה מהירה על פיתה

פיצה טבעונית

כל כך הרבה זמן יש לי חשק לפיצה, ולא ממש יצא לי להכין עד הערב. האמת שחיפפתי קצת – אז עמכם הסליחה – הכנתי את הפיצה על פיתות קטנות, במקום להכין את הבצק בעצמי, אבל מבטיחה לכם בגרסה הבאה – אני מכינה את הבצק בעצמי! יש למה לחכות. שילבתי גם מתכון לסלט מעולה שאני ממש אוהבת, אז הרווחתם – שני מתכונים בפוסט אחד.

פיצה טבעונית

פיצה טבעונית

מה צריך? 

לבסיס הפיצה:

  1. 7 פיתות קטנות

לרוטב:

  1. שמן זית
  2. 2 בצלצלי שאלוט
  3. 5 שיני שום
  4. צרור פטרוזיליה
  5. 2 גבעולי בצל ירוק
  6. 10 עגבניות שרי בשלות מאוד
  7. חבילה קטנה של רסק עגבניות {100 גר'}
  8. אורגנו, מלח גס, פלפל גרוס
  9. כוס מים או טיפה יותר

לגבינה:

  1. 4 פרוסות גבינת טופו יפני חתוכות לריבועים קטנים ושמרי בירה

לסלט:

  1. פטרוזיליה קצוצה
  2. עלי בייבי חתוכים
  3. אגוזי מלך
  4. חמוציות
  5. עגבניות שרי חתוכות לפרוסות

רוטב לסלט:

  1. חרדל, חומץ תפוחים, שמן זית – מעורבבים בכלי נפרד ואז שמים כף אחת מהרוטב על הסלט *כמויות לפי גודל הסלט והטעם האישי שלכם

אופן ההכנה: 

  • שמים שמן זית במחבת עם הבצלים והפטרוזיליה, נותנים להם להפוך שקופים. מוסיפים את העגבניות החתוכות, וממשיכים לבשל על אש נמוכה, כשהעגבניות מאבדות מצורתן יש להוסיף את הרסק, איתו מגיעים המים והתיבול. ממשיכים לצמצם את הרוטב עד לסמיכות רצויה, אני המשכתי כחצי שעה.
  • מורחים כף-כף וחצי של רוטב על כל פיתה, מפזרים מעל "גבינה", קצת שמרי בירה ופרוסת עגבניה. מכניבים לתנור שחומם מראש ל-20 דקות על 200 מעלות.
  • חותכים את הסלט ומתבלים עם הרוטב. מגישים וטורפים מהצלחת 🙂

בתאבון!

מודעות פרסומת

מחשבה אחת על “פיצה מהירה על פיתה

  1. פינגבק: ~ עוגת לחם צ'אנקי מאנקי: בננה ושוקולד צ'יפס ~ | Vegan Lady

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s