~ The Vegg: קיש תרד אישי טבעוני ~

קיש תרד אישי טבעוני
המתכון הזה הוכן בפעם הראשונה בגירסתו הצמחונית, אבל הפעם המרתי אותו לטבעוני, וממש ברגעים אלו זה נאפה בתנור.
English version HERE 

אז איך מכינים? 

  1. 200 גרם תרד
  2. 2 כפות זרעי פשתן מעורבבים עם 6 כפות מים {מושרים לפחות חצי שעה}
  3. 2 כפות גדושות של תערובת Vegg מוכנה
  4. כ-100 גרם גבינת פטה שקדים
  5. פרוסת גבינה "צהובה" מטופו חתוכה לקוביות קטנות
  6. חצי חבילת שמנת טופוטי
  7. 3 כפות שיבולת שועל
  8. חופן אגוזי מלך קצוצים
  9. מלח גס, פלפל גרוס ואגוז מוסקט טחון
  10. מעט שמרי בירה {אופציונלי}

אופן ההכנה:

  • מערבבים את תערובת הווג עם הגבינות, זרעי פשתן מושרים לתערובת אחידה
  • מוסיפים את התרד ומערבבים
  • מוסיפים שיבולת שועל, תיבול, ואגוזי מלך
  • יוצקים לתבניות קאפקייס, מפזרים שמרי בירה מעל
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל40 דקות

The Vegg: קיש תרד אישי טבעוני

בתאבון!

לעוד מתכוני תרד טעימים: 

פסטה פנה עם תרד ושעועית מש

ניוקי תרד וערמונים

פאי תרד ופטה שקדים טבעוני

מודעות פרסומת

6 מחשבות על “~ The Vegg: קיש תרד אישי טבעוני ~

  1. פינגבק: ~ מיני פאי תפוחים וקרמל ~ | Vegan Lady

    • היי שרון,
      כייף לקבל מחמאות 🙂
      זו תערובת אבקתית המדמה חלמון ביצה 🙂 ניתן לדעתי להזמין את המוצר באינטרנט, בארץ עדיין לא משווקים אותו.
      הדס

  2. פינגבק: ~ קיש דלעת וטופו טבעוני ~ | Vegan Lady

  3. פינגבק: ~ קציצות תרד טבעוניות ~ | Pink Lady Vegan Blog

  4. פינגבק: ~ פריטטה טבעונית עם גבינות וקישואים ~ | Pink Lady Vegan Blog

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s