~ כריך טופו פסטו ~

חמישי זה בדר"כ היום בו אני מתכוננת לשבת ומכינה משהו טעים לאכול, לקנח או לנשנש.

היום לא היה לי כוח לבשל משהו מיוחד, אז קניתי לחמניות טריות מקמח מלא ודגנים מהמכולת, ושאלתי את ג'ו מה בא לו. הוא הציע לטגן טופו בסגנון שניצל, הלכתי על זה עם הפסטו שהכנתי לפני כמה ימים.

כריך טופו פסטו

כריך טופו פסטו

אין כאן יותר מדיי מצרכים או תהליך הכנה, זה ממש כמו שניצל רגיל רק שבמקום עוף יש טופו ובמקום ביצים יש פסטו טרי.

מה צריך?

  1. טופו
  2. 3 כפות פסטו
  3. מעט קמח תירס
  4. לחמניות טריות
  5. חסה, בצל ירוק, עגבניות שרי
  6. רוטב פסטו
  7. חרדל
  8. צ'יפס מוכן קפוא בשקית

ניגשים להכנה:

  • מחממים את התנור לחום גבוה {הכנה לצ'יפס}.
  • חותכים טופו לפרוסות שיתאימו ללחמניה, מייבשים אותו עם נייר סופג ואז שמים בצלחת עם פסטו לרבע שעה – ממש עוטפים את החתיכות מכל כיוון, עושים לו מסאג' טוב כדי שהטעמים יכנסו לטופו.
  • מעבירים אותו בקמח תירס – הופכים אותו מצופה מכל הצדדים, כך עושים לכל חתיכות הטופו שהכנו.
  • מחממים מחבת עם שמן זית, מעבירים את הטופו למחבת כשהיא חמה, מטגנים מכל צדדי הטופו כ-5 דקות בערך.
  • כשמקבל גוון זהוב, הוא מוכן.
  • מכינים את הלחמניה עם הפסטו והחרדל, שמים חתיכת טופו-פסטו, עלה חסה, כמה גבעולי בצל ירוק, ועגבניות שרי.
  • מגישים עם צ'יפס חם.
כריך טופו פסטו

כריך טופו פסטו

בתאבון!

לעוד מתכונים:

לחם פסטו-זיתים

פיצה טבעונית

שקשוקה טבעונית

לחם טחינה-גזר-פיסטוק עם סלט אבוקדו

 

מודעות פרסומת

מחשבה אחת על “~ כריך טופו פסטו ~

  1. פינגבק: ~ שקשוקה טבעונית ~ | Pink Lady

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s